SAVUDRIJA - CRVENI VRH - Prodaja, Hiša Samostojna

Prodaja: Hiša - Samostojna

Velikost: 125 m2

zgrajeno leta: 2006

Nadstropje: Ni podatka

Lokacija: Istrska, *

EI: Ni podatka

125 m², samostojna, zgrajena l. 2006, 340 m² zemljišča, luskuzna družinska hiša v tretji vrsti od morja na crvenem vrhu, s čudovitim pogledom na piranski zaliv. objekt ima v pritličju vhodni del, ločeno kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico s prehodom na zunanjo teraso in lepo urejen vrt, eno manjšo sobo in sanitarije. v nadstropju se nahajata dve spalnici, kopalnica z WC-jem in lepo teraso, oprema nudi možnost stalnega bivanja, z urejenim dostopom do plaže in odmerjenim delom plaže. gradnja objekta je nadstandardna, prvovrstni materiali, urejen vrt, tera, prodamo. Cena: 900.000,00 EUR
Cena: 900.000,00 EUR

Dodaten opis

Luskuzna družinska hiša v tretji vrsti od morja na Crvenem vrhu, s čudovitim pogledom na piranski zaliv. Objekt ima v pritličju vhodni del, ločeno kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico s prehodom na zunanjo teraso in lepo urejen vrt, eno manjšo sobo in sanitarije. V nadstropju se nahajata dve spalnici, kopalnica z Wc-jem in lepo teraso, oprema nudi možnost stalnega bivanja, z urejenim dostopom do plaže in odmerjenim delom plaže. Gradnja objekta je nadstandardna, prvovrstni materiali, urejen vrt, terasa, neposredni dostop iz asfaltne ceste, parkirišče za dva avtomobila. Parkirni prostor za dva avtomobila, terasa z lepo urejenim vrtom okoli objekta, urejena zemljiška knjiga.

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 6% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 3% + ddv.

Kontakt

Prodajalec: D5 ING d.o.o.
Naslov: Linhartova cesta 11A, 1000 - Ljubljana
GSM: 01/230-98-80
GSM: 040/623-339
GSM: 040/290-872
Email: info@d-5.si

Vaše povpraševanje